Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

Informatie
voor deelnemers

Leuk dat je een training, korte route of leergang gaat volgen!

☑ Gezondheidscheck.
Wij verzoeken je op de dag voor de training de gezondheidsvragen in deze link  te beantwoorden. Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, neem dan contact met ons op.

In de agenda vind je op welke momenten trainingen en coaching plaatsvinden. Om je in te schrijven voor onze trainingen en een-op-een coachings moet je member zijn van de Academy. Ben je member, volg dan de stappen op deze pagina. Kom je er niet uit? Contact ons en we helpen je vooruit. Heel graag tot binnenkort in de Academy.

Stappenplan aanmelden

 

 1. Ga naar de agenda of trainingen. Klik op de training die je wilt volgen.

2. De beschikbare data zijn roze gearceerd. Klik op een beschikbare datum.

3. Vul je gegevens in. Vergeet niet om een gebakje te kiezen.

4. Na verzending ontvang je een bevestiging in je mailbox. Yes, je bent erbij!

 

Belangrijk

Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. Noteer zelf ook de datum in jouw agenda. De training gaat altijd door! Onze tijd is voor jou gereserveerd. 

Vanaf 8.50 uur staat de koffie, thee voor je klaar en ben je van harte welkom om de training van jouw keuze te volgen. We zien ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Train. Ontwikkel. Groei. 

Als het niet werkt

Werkt je smartphone, tablet of laptop niet mee? Loopt die vast? Of loop je ergens tegenaan waardoor het jou (zul je altijd zien) niet lukt om je in te schrijven? Nee, je bent niet klungelig of onhandig met techniek. Echt niet. Dat ligt 100% aan het internet. In ieder geval: bel, mail of bericht ons! We helpen je.

14 + 7 =

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!