Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

Informatie
voor deelnemers

Leuk dat je een training, korte route of leergang gaat volgen!

☑ Gezondheidscheck.
Wij verzoeken je op de dag voor de training de gezondheidsvragen in deze link  te beantwoorden. Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, neem dan contact met ons op.

In de agenda vind je op welke momenten trainingen en coaching plaatsvinden. Om je in te schrijven voor onze trainingen en een-op-een coachings heb je een account nodig bij Pay n Plan. Die maak je eenvoudig door de stappen op deze pagina te volgen. Kom je er niet uit? Contact ons en we helpen je vooruit. Heel graag tot binnenkort in de Academy.  

Agenda

Stappenplan aanmelden

 

Stap 1 – Account aanmaken

Bekijk eerst de video.

Ga naar Pay n Plan en maak een account aan.

Typ bij ‘zoek jouw bedrijf’ en dan ‘zoek op naam’ INGRID+ Academy
(en vul hier niet de naam in van de organisatie waar je werkt).

Vul je account zo volledig mogelijk in. Je ontvangt op het opgegeven e-mailadres een link om je account te bevestigen.

Als je stap 1 succesvol hebt afgerond word je door een medewerker van INGRID+ Academy persoonlijk welkom geheten.

Stap 2 – Boek je training

Met de app

Vind je het handig om een app te hebben waarin je al je afspraken terugziet? Dat kan met de Pay n Plan app. We raden dit aan als je van plan bent om meer dan één training en/of een-op-een coaching te volgen bij ons.

Zo download je de app

Zoek de app Pay n Plan in Google Playstore of de Appstore op je smartphone.  Log in en bij ‘zoek jouw bedrijf’ typ je in: INGRID+ Academy.

Bekijk ook de video hiernaast voor uitleg. Gelukt? Top! Dit kan je allemaal met de app Pay n Plan.

 

Zonder de app

Ga naar de agenda op deze site. Kies je training / een-op-een coaching en klik op ‘inschrijven op afspraak’

C’est tout. Gefeliciteerd, jij bent erbij. We zien uit naar je komst!

Belangrijk

Je ontvangt geen bevestiging van je inschrijving. Noteer zelf de datum in jouw agenda. De training gaat altijd door! Onze tijd is voor jou gereserveerd. Als je in de agenda in de app op ‘afspraken’ klikt zie je al jouw geplande afspraken in een overzicht.

Vanaf 8.50 uur staat de koffie, thee voor je klaar en ben je van harte welkom om de training van jouw keuze te volgen. We zien ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Train. Ontwikkel. Groei. 

Als het niet werkt

Werkt je smartphone, tablet of laptop niet mee? Loopt die vast? Of loop je ergens tegenaan waardoor het jou (zul je altijd zien) niet lukt om een account aan te maken bij Pay n Plan of lukt het niet om die app te installeren? Nee, je bent niet klungelig of onhandig met techniek. Echt niet. Dat ligt 100% aan het internet of de app of jouw geduld (grapje). In ieder geval: bel, mail of bericht ons! We helpen je.

6 + 1 =

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!