TRAINING 01 
‘Zoom werkt zo: ervaar het zelf

Wanneer kom je naar de training Zoom werkt zo: ervaar het zelf?
Jij wilt ook met Zoom aan de slag. Omdat je binnenkort videoconferences en webinars gaat volgen of zelfs gaat geven. En graag weten hoe dit programma werkt.

Waarom, met welk doel?
Je wilt zonder technisch gedoe en goed voorbereid deelnemen aan de teamoverleggen, vergaderingen en trainingen die vanaf nu plaatsvinden via Zoom.

Wat levert de training jou op?
Je ontdekt hoe Zoom werkt door te oefenen.
+ Je weet hoe je in beeld komt, hoe werkt je geluid, hoe split je jouw screen en wanneer doe je dat, hoe steek ik mijn hand op
+ Je ontdekt hoe het is om met meerdere deelnemers een sessie te volgen en weet wanneer je wel en niet de chat moet inschakelen, Ook leer je hoe je inZoom een discussie voert.
+ Dit is echt een kennismakingsessie met Zoom. Gewoon om. jou vertrouwder te maken met Zoom.
+ Wij leiden de sessie en er is ruimte voor jouw vragen! 

Locatie
INGRID+ Academy Online Classroom

Met wie?
Je volgt de training met maximaal 20 deelnemers. Alle aandacht voor jou.

Wanneer kan je deelnemen?
Deze training is geschikt voor alle mensen die nog nooit met Zoom gewerkt hebben en er meer van willen weten zodat zij niet onvoorbereid een meeting ingaan.  Kom naar de training op:

+ 02/04 om 15.00 uur
+ 06/04 om 13.00 uur

Tijd
De training duurt een half uur + half uur bonus
(voor het stellen van vragen) + je ontvangt gratis een prachtige hand-out in je mailbox. 

Tarief
19 euro excl. 21% btw per persoon.
Gratis deze training volgen? Schrijf je dan snel in voor een van de andere trainingen dan krijg je deze training cadeau!

Wil je graag met al je collega’s ineens worden bijgeschoold over Zoom? Boek een sessie, slechts 199 euro. Als je met 20 personen deelneemt betaal je 5 euro excl. 21% btw p.p.

“Onder deskundige, enthousiaste en geduldige leiding van Ingrid Nagel – de Graaf heb ik net geoefend met Zoom. Bedankt! Een prima manier om online (loopbaancoaching)gesprekken te voeren. Ik heb er zin in!! 

Eva Visser - Achtereekte

Loopbaancoach (NOLOC) en TMA expert

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN? VERTEL HET ONS.

7 + 2 =

Schrijf je in

Ontvang 2x per maand een nieuwsbrief bomvol inspiratie over communicatie in je mail

Uitschrijven kan wanneer je wil.

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. Klik op het kruisje rechtsboven om lekker verder te lezen. Enjoy. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl