Communicatietraining volgen? 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

TRAINING 01 
‘Zoom werkt zo: ervaar het zelf

Wanneer kom je naar de training Zoom werkt zo: ervaar het zelf?
Jij wilt ook met Zoom aan de slag. Omdat je binnenkort videoconferences en webinars gaat volgen of zelfs gaat geven. En graag weten hoe dit programma werkt.

Waarom, met welk doel?
Je wilt zonder technisch gedoe en goed voorbereid deelnemen aan de teamoverleggen, vergaderingen en trainingen die vanaf nu plaatsvinden via Zoom.

Wat levert de training jou op?
Je ontdekt hoe Zoom werkt door te oefenen.
+ Je weet hoe je in beeld komt, hoe werkt je geluid, hoe split je jouw screen en wanneer doe je dat, hoe steek ik mijn hand op
+ Je ontdekt hoe het is om met meerdere deelnemers een sessie te volgen en weet wanneer je wel en niet de chat moet inschakelen, Ook leer je hoe je inZoom een discussie voert.
+ Dit is echt een kennismakingsessie met Zoom. Gewoon om. jou vertrouwder te maken met Zoom.
+ Wij leiden de sessie en er is ruimte voor jouw vragen! 

Locatie
INGRID+ Academy Online Classroom

Met wie?
Je volgt de training met maximaal 20 deelnemers. Alle aandacht voor jou.

Wanneer kan je deelnemen?
Deze training is geschikt voor alle mensen die nog nooit met Zoom gewerkt hebben en er meer van willen weten zodat zij niet onvoorbereid een meeting ingaan.  Kom naar de training op een moment dat het jou past! Kies zelf je datum en tijd. We verzorgen de training exclusief voor jou en je collega’s.

Tijd
De training duurt een half uur + half uur bonus
(voor het stellen van vragen) + je ontvangt gratis een prachtige hand-out in je mailbox. 

Tarief
Wil je graag met al je collega’s ineens worden bijgeschoold over Zoom? Boek een sessie, slechts 199 euro. Als je met 20 personen deelneemt betaal je 9,95 euro excl. 21% btw p.p.


“Onder deskundige, enthousiaste en geduldige leiding van Ingrid Nagel – de Graaf heb ik net geoefend met Zoom. Bedankt! Een prima manier om online (loopbaancoaching)gesprekken te voeren. Ik heb er zin in!! 

Eva Visser - Achtereekte

Loopbaancoach (NOLOC) en TMA expert

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN? VERTEL HET ONS.

11 + 5 =

Ontvang gratis onze tips om persoonlijk te groeien! Wij delen onze tips rondom communicatie, presentatie en schrijven graag met je. 1x per twee weken eenmailing die je graag opent. Ontvangen?

 

 

Bedankt voor je aanmelding! Mijn eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox.