Maak relaties sterker met onze impactvolle trainingen 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

NIEUWS –

Doe je ook mee?

8 juni jl. is de Instagram-cursus Ontdek je talent gestart met 39 (!) deelnemers. De reacties zijn zo overweldigend positief dat we 24 augustus de tweede Instagramcursus Ontdek je talent gaan  draaien! Hoe leuk is dat? Krijg jouw unieke talenten in beeld. Doe je ook mee? 

Op dit moment van schrijven is de eerste cursus nog bezig. Wat wordt er hard gewerkt! 📚Stories lezen, IGTV 📺bekijken en de workflows ✍️maken. Leuk om te zien is ook dat er steeds meer gedeeld wordt. De jongste deelnemer is 17 en de oudste is 57 jaar. Mannen en vrouwen! Tof toch? Ingrid Nagel: ‘Ben echt onwijs trots op mijn team! Het is zo’n prachtig mooie cursus die we in de afgelopen coronaperiode samen op poten hebben gezet! “

Doe tweede Instagramcursus Ontdek je talent cadeau

💫 Ken je nog iemand die ook echt even stil wil staan bij de vraag: ‘wat is mijn talent?’ Dit is het ideale cadeautje! Vanaf half juli kun je hier je kaartje boeken voor de tweede Instagramcursus Ontdek je talent. Maar je kunt je ook nu alvast plaatsen op de wachtlijst. Meld je snel aan voor de tweede Instagramcursus Ontdek je talent.

Ps. Waarom het slim is om jouw talenten te kennen?

  • Je krijgt er meer zelfvertrouwen van, want je weet waar je goed in bent en waarin niet.
  • Betere keuzes kun je maken, doordat je ‘ja’ zegt tegen wat bij je past en ‘nee’ bij waar je talent niet ligt.
  • Je kan veel meer impact hebben op je omgeving, zowel tijdens de vergadering op je werk als in dat ene gesprek met je vriend.
  • Je zit veel lekkerder in je vel, helemaal als je ook vervolgstappen durft te zetten. Dan denken we aan een andere hobby, vrijwilligerswerk of misschien wel een nieuwe baan.
  • Omdat je veel meer energie hebt als je doet waar je talent ligt. De tijd vliegt om, je geniet van wat je doet

 

Zie voor het programma onze site.

 

i-academy gestart blogbericht

MIS NOOIT MEER EEN TIP
WAARDOOR JOUW COMMUNICATIE
& PRESENTATIES STERKER WORDEN!

Bedankt voor je aanmelding! Mijn eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox.