NIEUWS – Ahoeiiiiiiii. Sinds deze week zijn de data van de trainingen die we in het najaar van 2020 geven  bekend. Check ze snel en meld je aan via de app Pay ’n Plann of via onze website!

Al onze trainingen worden zo’n 5 keer per jaar verzorgd. Leer meer over je eigen persoonlijkheid en die van anderen (en de omgang met anderen) in de training Disc Inzicht in jezelf of geef jouw vergaderingen een positieve impuls na een training Effectief vergaderen. Zo zijn er nog veel meer trainingen waarmee jij (professioneel) kunt groeien. Wij kiezen er bewust voor om ook de minder populaire trainingen geregeld aan te bieden. Je zult immers maar net met het thema aan het stoeien zijn. Dan kan het voorkomen dat je de enige bent bij een training. We zetten het dan om in een Gouden Uurtje voor je, vol persoonlijke aandacht of je krijgt de mogelijkheid je in te schrijven voor de volgende training over dat thema. In overleg met je trainer kun je bepalen wat jou het beste past. Zien we je ook weer in het najaar van 2020? Wat ons betreft: Graag :-D!

Schrijf je in

Ontvang 2x per maand een nieuwsbrief bomvol inspiratie over communicatie in je mail

Uitschrijven kan wanneer je wil.

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. Klik op het kruisje rechtsboven om lekker verder te lezen. Enjoy. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl