Maak relaties sterker met onze impactvolle trainingen 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

Training in INGRID+ Academy Classroom

Jij wilt een training volgen in de INGRID+ Academy. Natuurlijk laten we je nu niet naar de Academy komen om zelf onze trainingen te ervaren. Wij kunnen niet anders dan de deuren van de Academy tot tenminste 6 april 2020 gesloten te houden!  We gaan jullie niet onnodig blootstellen aan fysieke sociale interactie. Met veel plezier nodigen we je daarom uit om de training van jouw keuze te volgen in de INGRID+ Academy Online Classroom. Als jij niet naar de INGRID+ Academy kan komen dan komt de Academy naar jou. Online!

Sinds 16 maart jl. hebben we er, naast onze trainingslokalen New York en St.Tropez, een derde klaslokaal bij. En wel een gloednieuwe virtuele leeromgeving! Deze weken ben je van harte welkom in de INGRID+ Academy Online Classroom. Via een live verbinding (via Zoom) volg je de interactieve training met gewoon een vertrouwde INGRID+ Academy trainer voor de groep. Ook nu zorgt INGRID+ Academy voor inhoudelijk goed onderwijs, interactieve lessen en betrokken members.

Volg je de training liever niet online maar live in de Academy, volg dan een training op een later tijdstip in het jaar. Je vindt de actuele agenda op ingridacademy.nl/agenda

HOE WERKT HET MET ZOOM?

Mail ons, dan leggen we je het graag uit. Ons mailadres: hallo@ingridacademy.nl
We zien elkaar binnenkort online, tot dan!

MIS NOOIT MEER EEN TIP
2X PER MAAND IN JE INBOX
TIPS OVER COMMUNICATIE, MUST SEE TED TALKS EN MEER...

Bedankt voor je aanmelding! Mijn eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox.