TRAININGEN DIE JOUW CARRIÈRE VOORUIT HELPEN

01

CV MAKEN

Niet je brief maar jouw cv is het eerste wat de recruiter bekijkt. Vertelt jouw cv wie je bent? Blijkt uit jouw cv dat jij absoluut de persoon bent die ze moeten aannemen voor de functie? Je cv is je visitekaartje. Is het stijlvol, verzorgd en zonder spelfouten? Iedere sollicitatie pas je jouw cv aan, je verstuurt nooit twee keer hetzelfde cv. Ook je cv schrijf je, net als je brief, naar de functie en de organisatie. Hoe je dat doet, dat leer je in deze training. In drie uur heb je een goed format met een mooi persoonlijk profiel. Een helder cv.

02

MOTIVATIEBRIEF SCHRIJVEN

Wanneer jij antwoord kan geven op de vraag ‘waarom gaan ze mij afwijzen?’ dan is er werk aan de winkel. Een brief schrijven is een pittige taak. Wie is je lezer? Wat is het doel van je brief? Een brief is geen opsomming van je cv. In de brief zoek je aansluiting met de functie eisen, haak je in op het gevoerde telefoongesprek en vertel je waarom je graag op gesprek wilt. Doel is niet het krijgen van de baan, doel is uitgenodigd worden op gesprek.

03

SOLLICITATIEGESPREK VOORBEREIDEN

Tijdens een sollicitatiegesprek kijkt de werkgever of je geschikt bent voor de functie. Kan hij jou zijn medewerkers en opdrachtgevers toevertrouwen? En klikt het? Pas jij binnen het team? En wat vind jij? Past deze werkgever bij jou? Sluit hij aan bij jouw carrièrewensen? Je leert in deze training hoe je zo’n gesprek voorbereidt, hoe je een goede eerste indruk maakt (aan- en binnenkomst), hoe je het gesprek voert en hoe je dit succesvol afrondt. Natuurlijk gaan we ook aan de slag met de lastige vragen, die vragen waar je niet zo snel een antwoord op hebt. Weet dat het het niet gaat om het antwoord, maar om hoe je dat geeft. En uiteraard vertellen we je de drie cruciale vragen, die vragen die ieder gesprek 100% aan bod komen. Hoe geef je daar een goed antwoord op? Natuurlijk geven we je de 50 meestgestelde sollicitatievragen mee.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN? VERTEL HET ONS.

11 + 12 =

Meld je nu aan!

Ontvang wekelijks (gratis) de INGRID+ Academy mailing.
Met mediatips, verrassende verhalen en vragen die je aan het denken zetten.
Mogen wij jou inspireren? 

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je wekelijks inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl