Communicatietraining volgen? 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

HR-professional?

Ben jij verantwoordelijk voor L&D, HRD, scholing, training of ontwikkeling in jouw organisatie? Welkom. We nodigen je graag uit om een training te ervaren. Want er kunnen nog zoveel negens en tienen gegeven worden en het klantenbestand kan er nog zo indrukwekkend uitzien: het enige wat telt is jouw ervaring!

Heb jij het idee dat dit concept past binnen jouw organisatie?
Dat je eenmalig een membership sluit en hiermee credits tot je beschikking hebt om trainingen in te kopen op het moment dat jouw collega’s dit nodig hebben? Ze zijn inwisselbaar voor al onze trainingen, korte routes en leergangen. En ja, ook voor maatwerktrainingen. Maar eerst nodigen we je graag uit om het zelf te ervaren. Neem gerust een collega mee. Welke training kies jij?

“Heel erg bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan, ik heb er echt veel aan gehad! De opzet van de trainingen is leuk, luchtig, praktisch en daardoor erg leerzaam. Jullie sterke punt vind ik dat je met mensen samen zit uit diverse bedrijfstakken. Dat vond ik heel prettig en daar heb ik veel van geleerd. En heel fijn dat ik mijn begeleiders nu ook jullie trainingen kan aanbieden via SLIM30, top!”

Marieke Kolman

SHERPA teammanager Wonen in de Wijk heeft via het Membership de leergang Communicatief Leiderschap gevolgd.

MEMBERSHIPS SLIM

Vertel het ons.
Wat kunnen we voor je doen?

11 + 11 =

Info

INGRID+ Academy
De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten
033-7370459, hallo@ingridacademy.nl
Kvk-nummer: 57483302 
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Ontvang gratis onze tips om persoonlijk te groeien! Wij delen onze tips rondom communicatie, presentatie en schrijven graag met je. 1x per twee weken eenmailing die je graag opent. Ontvangen?

 

 

Bedankt voor je aanmelding! Mijn eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox.