Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

Is het SLIM-membership geschikt 
voor jou en je collega’s? 

Met het SLIM-membership kies je voor klassikale trainingen. Jullie zijn een organisatie waar training, ontwikkeling en persoonlijke groei belangrijk is. Jullie begrijpen dat jullie medewerkers het allerbelangrijkste zijn en daar wil je goed voor zorgen. Als je medewerker groeit, groeit je organisatie ook. Je weet dat niet iedere medewerker dezelfde leervraag heeft; daarom SLIM. Met deze oplossing blijf jij aan het roer. Je kiest voor groei. Voor jezelf, je collega’s en je organisatie. Je kiest voor vooruitgang. Voor doorlopende permanente educatie. Voor met plezier jezelf ontwikkelen. Voor het versterken van je communicatie- en presentatievaardigheden. Omdat je begrijpt dat waar twee of meer mensen samenwerken communicatie altijd het struikelblok is. Word wijzer. Kies SLIM.

Hoe werkt het?
Welk SLIM-membership sluit het beste aan bij de leervragen die spelen in jouw organisatie? Het cijfer is het aantal credits dat je inkoopt. Die credits zijn een jaar geldig en inwisselbaar voo
r alle diensten die INGRID+ Academy je aanbiedt. Je mag het membership inzetten voor jezelf en al jouw collega’s. 
Medewerkers van deze organisaties worden al wijzer en volgen trainingen, korte routes en leergangen in de Academy.

Je bent van harte welkom om een proeftraining te ervaren. Wij beloven je leukere, betere, sterkere relaties.

Ben jij verantwoordelijk voor training & ontwikkeling in jouw organisatie? 
Graag nodigen wij jou uit. Waarvoor? Om een training te ervaren in de Academy. Want er kunnen nog zoveel negens en tienen gegeven worden en het klantenbestand kan er nog zo indrukwekkend uitzien: het enige wat telt is jouw ervaring! Heb jij het idee dat dit concept past binnen jouw organisatie?
We nodigen je graag uit: bij deze! Kom jij gratis een training ervaren? Neem gerust een collega mee. Natuurlijk mag je ook eerste even een telefonische afspraak maken met Ingrid Nagel. Welke training kies jij?

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!