SUPER LEESBAAR SCHRIJVEN DAT LEER JE IN DE TRAININGEN SCHRIJVEN

18

Adviesrapport schrijven

Schrijf je regelmatig websiteteksten, verslagen of persberichten? En wil je dit zo aanpakken dat het minder tijd kost? Zoek je soms naar de juiste woorden en zinnen? Wat is een handige opbouw? En meer nog, hoe zorg je ervoor dat de lezer je boodschap oppakt?

19

Goed Nederlands

Taal is zeg maar echt mijn ding’, naast Paulien Cornelissen (auteur van het gelijknamige boek) kunnen maar weinig mensen dit beamen. Taalfouten en onlogische zinnen zijn in ons spreken doorgaans niet zo erg. Het is de persoon die overtuigt. Bij verslagen, persberichten, memo’s en rapportages ligt dat anders, de tekst overtuigt. Spel- en taalfouten leiden af en zorgen ervoor dat een tekst minder geloofwaardig overkomt. Hoe voorkom je de meest voorkomende taalfouten? Dat leer je in deze training, want alles is communicatie.

20

Offerte Opstellen

Mag je een offerte uitbrengen? Wat goed, gefeliciteerd. Wat nu? Hoe pak je dat aan? Hoe ga je jouw voorstel verwoorden op papier? Hoe zorg je ervoor dat de offerte ook daadwerkelijk een opdracht wordt?

21

Zakelijke e-mail schrijven

Mailen kan veel tijd in beslag nemen. Het is soms een puzzel om de juiste toon aan te slaan en je boodschap bondig én tegelijk vriendelijk te verwoorden. Komt jouw bericht wel zo over, zoals je het bedoelt? Het is fijn als je snel reactie krijgt. Hoe kan jij daar zelf invloed op uitoefenen? De vaardigheid om sterke e-mails te versturen is een must, want dat bespaart veel tijd, geld en frustratie. Ook worden er relaties door gebouwd. Alles draait om elkaar willen begrijpen.

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN? VERTEL HET ONS.

10 + 1 =

Meld je nu aan!

Ontvang wekelijks (gratis) de INGRID+ Academy mailing.
Met mediatips, verrassende verhalen en vragen die je aan het denken zetten.
Mogen wij jou inspireren? 

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je wekelijks inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl