TRAINING PRIORITEITEN STELLEN


SCHRIJVEN

Wanneer kom je naar de training prioriteiten stellen?
Je vindt het moeilijk prioriteiten te stellen, en hebt de neiging de prioriteiten van iemand anders uit te voeren.

Waarom, met welk doel?
Je wilt makkelijker prioriteiten kunnen bepalen én deze ook daadwerkelijk uitvoeren. Zodat je voldaan naar huis gaat na een werkdag en niet denkt ‘weer niet toegekomen aan….’

Wat levert de training jou op?
+ Je bent weer doordrongen van het feit dat je prioriteiten moet stellen, om je eigen leven te leven en goed te functioneren op je werk en daarbuiten.
+ Je bent in staat beslissingen te nemen waarmee je jouw doelen verwezenlijkt. Je vraagt jezelf geregeld af: is het belangrijk of voelt het belangrijk?
+ Je weet hoe je de taken met de hoogste prioriteit uitvoert met plezier en focus. Onder andere de drie gouden tips van Benedictus (‘vader van het kloosterleven’) en de efficiënte Pomodori techniek komen aan de orde.

Wanneer kan je deelnemen?
‘Moet ik dat nu doen?’ een zin die we tijdens training behandelen. Waarom dat hoor je dan! Dus schrijf je in. Moet je dat nu doen? Zeker, want van uitstel komt afstel en voor je het weet heb je andere zaken al prioriteit gegeven. Welkom op:

+ Dinsdag 29 oktober 2019 of
+ Vrijdag  31 januari 2020 of
+ Vrijdag 28 februari 2020

Tijd
09.00 – 12.00 uur

Locatie
INGRID+ Academy
De Kronkels 5a
3752 LM Bunschoten

Met wie?
Je volgt de training met maximaal acht deelnemers. Alle aandacht voor jou.

“Hoe stel je nu prioriteiten? Als teamleider heb ik zo enorm veel op mijn bordje. Hoe krijg ik al dat werk gedaan. Het vloog mij weleens aan. Deze training heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen. Weer een helikopterview over mijn werk. Hoe plan ik al mijn werk goed en hoe behoud ik het overzicht? Dat weet ik nu en ik laat deze manier van werken niet meer los!”

Maryanne Hop

Teamleider, Zorg- en wooncentrum De Haven

Wat kunnen we voor je doen? vertel het ons.

 

13 + 11 =