TRAININGEN WAARDOOR JIJ GRAAG WILT PRESENTEREN

13

BEURSDEELNAME MET WINST

De kunst van een krachtige beurspresentatie
Beursdeelname is een gedurfde onderneming. Het vraagt om professionaliteit, passie, enthousiasme en kundigheid. Het draait immers om het winnen van het vertrouwen van de klant. En daar is kennis en training voor nodig. Want pas dan kunt u het maximale rendement halen uit uw beursdeelname.

14

LINKEDIN SAMENVATTING

‘LinkedIn, ik heb een profiel maar doe er niet zoveel mee.’ Herkenbare uitspraak? LinkedIn is vaak de eerste kennismaking met jou en de organisatie, en een eerste indruk maak je maar een keer. Dit is ook online van toepassing. Hoe zorg je ervoor dat die goed en aantrekkelijk is? En wat kan je eigenlijk met LinkedIn? Hoe maak je slim gebruik van LinkedIn om je netwerk te vergroten en te onderhouden? Ontdek de fantastische mogelijkheden die LinkedIn jou biedt in de training LinkedIn Samenvatting. Doe je mee?

15

LINKEDIN TIPS

‘LinkedIn, ik heb een profiel maar doe er niet zoveel mee.’ Herkenbare uitspraak? LinkedIn is vaak de eerste kennismaking met jou en de organisatie, en een eerste indruk maak je maar een keer. Dit is ook online van toepassing. Hoe zorg je ervoor dat die goed en aantrekkelijk is? En wat kan je eigenlijk met LinkedIn? Hoe maak je slim gebruik van LinkedIn om je netwerk te vergroten en te onderhouden? Wil je meer uit jouw profiel halen? Je netwerk vergroten of juist meer kennis opdoen? Ontdek de fantastische mogelijkheden die LinkedIn jou biedt in de training LinkedIn Tips. Doe je mee?  

16

STORYDESIGN: ONTWERP JE VERHAAL

Luisteren is het krachtigste instrument dat je in handen hebt. Je kan er relalties mee bouwen, beter door overtuigen en je kennis uitbreiden. Helaas is goed luisteren lastiger dan het lijkt: veel mensen horen wat iemand zegt, maar luisteren niet echt. Laat staan dat ze de ander begrijpen. Hoe voorkom je dat aannames en oordelen je in de weg zitten? Hoe houd je je aandacht erbij?

17

STORYTELLING: VERTEL JE VERHAAL

Presenteren als jezelf, dat is de kracht van een presentatie. Wil je leren hoe jij een krachtige speech, toespraak of presentatie geeft? Heb je last van stress of geen idee waar je jouw handen moet laten? Is het mogelijk om altijd ontspannen een presentatie te starten? Hoe dan? Wat voor invloed heb jij zelf op jouw manier van presenteren? Hoe wil je overkomen? Alles over houding, stemgebruik en in contact komen je publiek ga je mee aan de slag in de training Storytelling.   

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN? VERTEL HET ONS.

14 + 9 =

Meld je nu aan!

Ontvang wekelijks (gratis) de INGRID+ Academy mailing.
Met mediatips, verrassende verhalen en vragen die je aan het denken zetten.
Mogen wij jou inspireren? 

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je wekelijks inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl