TRAININGEN WAARMEE JIJ JOUW PERSOONLIJKE eFFECTIVITEIT VERSTERKT

09

DISC® INZICHT IN JEZELF

Het geheim van succes? Dat is het standpunt van die ander begrijpen. Echt begrijpen. Maar om daar te komen is het fijn als je eerst iets van jezelf begrijpt. Waarom reageer je zo heftig als I wat zegt en als J het zegt dan reageer je heel ontspannen. Wat is dat toch? DISC® is een methode welke inzicht geeft in gedrag. Hoe werk je? Waarom klikt het zo van nature met de ene persoon en kost het je heel veel energie om de relatie met de ander goed te houden? Dankzij de DISC® krijg je inzicht. En dat inzicht helpt je om jezelf en elkaar beter te begrijpen!  

10

KLEUR EN KLEDING VOOR JOU

Een kast vol maar niks leuks om aan te trekken? Draag jij vaak dezelfde set? Ben je op zoek naar je eigen style? Heb je net dat leuke rode jurkje uitgezocht, sta je op een podium met een knalrode achtergrond. Oops. Kleur en kleding dragen bij aan jouw succes. Of dit nu op een podium is of tijdens een overleg op kantoor. Wil je weten hoe dit werkt? In deze training kom je erachter wat jouw stijl is en wat jou het meest tot zijn recht laat komen. Onder leiding van een professionele Kleur & Stijl consulent van Day Kleur & Styling ga je aan de slag met jouw stijl. 

11

Meer zelfvertrouwen

Je wilt je punt maken tijdens de vergadering. Tijdens de scrummeeting, leansessie, bila of in de pauze aan de lunchtafel. Hoe pak je jouw moment? Hoe zorg je ervoor dat je jouw punt helder verwoordt? Misschien ben jij iemand die liever een ander laat spreken, of voer je juist altijd het hoogste woord. Beide kan ervoor zorgen dat jouw waardevolle inbreng niet wordt gehoord. Hoe zorg je ervoor dat er oprecht geluisterd wordt naar jouw inbreng? Wil je ook vaker gehoord worden door collega’s, familie en vrienden?

12

Ontdek je talent

Waar ben ik nou goed in? Soms zie je het zelf niet helemaal scherp. En je leidinggevende ook niet. Juist omdat het zo ‘gewoon’ is wat je doet. Of je wilt het graag weer even helder krijgen en ook weten wat je valkuilen zijn. Weten wat jouw talenten zijn? Weer uitblinken met jouw talent? Opnieuw ontdekken waar jij voor staat, wat jouw waarden zijn?

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN? VERTEL HET ONS.

7 + 8 =

Meld je nu aan!

Ontvang wekelijks (gratis) de INGRID+ Academy mailing.
Met mediatips, verrassende verhalen en vragen die je aan het denken zetten.
Mogen wij jou inspireren? 

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je wekelijks inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl