Maak relaties sterker met onze impactvolle trainingen 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

UPDATE – De wedstrijd waarover in onderstaand artikel wordt bericht, gaat niet door in verband met het rondwarende Corona-virus. Meer informatie, zodra we meer weten.

NIEUWS – Als groot fan van ons blauwe voetbalvereniging SV Spakenburg zijn we trots te melden dat INGRID+ Academy ‘Sponsor uitgelicht’ is bij de thuiswedstrijd SV Spakenburg – Koninklijke HFC op zaterdag 14 maart 2020.

Natuurlijk steunt INGRID+ Academy ook doelen die het maatschappelijk belangrijk vindt. ,,Dat hoort bij ondernemen,” vindt Ingrid Nagel, directeur van het bedrijf en geboren en getogen Spakenburgse. ,,In Spakenburg werd je vroeger rood of blauw geboren. Rood is voetbalvereniging VV IJsselmeervogel en blauw is voetbalvereniging SV Spakenburg. Beide voetbalvelden zijn naast elkaar gelegen in Spakenburg. Ik ben opgevoed in een ‘blauw’ nest. SV Spakenburg is gewoon de mooiste en gezelligste voetbalclub! We sponsoren SV Spakenburg dan ook al jaren met groot enthousiasme.”

Verguld

En daar zijn ze verguld mee bij SV Spakenburg. ‘INGRID+ Academy is met enthousiasme aanwezig en een betrokken sponsor. Met de energie van INGRID+ Academy zijn we natuurlijk blij als club. Bedankt voor jullie sponsorschap bij SV Spakenburg,’ staat onder andere over ons te lezen in de informatiefolder die bij aanvang van de wedstrijd wordt uitgedeeld aan alle aanwezigen.

Terugslaan?

Zaterdag 14 maart speelt Spakenburg een thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC. De tegenstander uit Haarlem speelde een uitstekende eerste seizoenshelft en het leek erop dat ze mee zouden gaan doen om de titel. Na de winterstop behaalde de ploeg echter uit 7 wedstrijden maar 4 punten, waarvan 1 in hun thuiswedstrijd tegen Spakenburg. Wat zal Spakenburg nu gaan doen? Terugslaan? Wij zijn benieuwd. De wedstrijd aan de blauwe zijde van de Westmaat begint om 15.00 uur.

Meer informatie: Spakenburg.com.

MIS NOOIT MEER EEN TIP
2X PER MAAND IN JE INBOX
TIPS OVER COMMUNICATIE, MUST SEE TED TALKS EN MEER...

Bedankt voor je aanmelding! Mijn eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox.