TRAINING 02 ‘Online meetings: vergaderen met resultaat’

 Wanneer kom je naar de training Online meetings: vergaderen met resultaat?
Jij wilt je collega’s (en ook je klanten) blijven ontmoeten, ook als je thuis werkt. Je doel is dat jullie vergadering effectief en in een goede sfeer verloopt. 

Waarom, met welk doel?
Je wilt dat bij jullie meeting iedereen betrokken is, een actieve bijdrage levert en je wilt concreet resultaat. Ook wil je leren hoe dit online kan met Zoom.

Wat levert de training jou op?
+Je bent in staat om een positieve sfeer te creëren. Hierbij staan we stil bij de check-in en check-out van de online meeting.
+Je kent handige tips en tricks over online vergaderen bijv. de slimme etiquetteregels en hoe je gebruik kunt maken van de kennis en kunde van alle aanwezigen.
+ Je weet hoe Zoom werkt en hebt ervaren hoe fantastisch het werkt met Breakout Rooms ofwel ‘in groepjes uit elkaar’ tijdens jullie meeting.
+ Je leert een handige besluitvormingstechniek waardoor er nooit meer open eindjes zijn na een vergadering.

 

Met wie?
Je volgt de training met maximaal 15 deelnemers. Alle aandacht voor jou.

Let op!
Deze training is geschikt voor alle trainers die online training willen geven. Echter het onderdeel ‘Breakout Rooms’ (gaan we in deze training ervaren) kan alleen in je training toegepast worden als je ook dan met Zoom werkt.

Wanneer kan je deelnemen?
Ook succesvolle online meetings? Of het nu gaat om je vergadering, teamoverleg of bijeenkomst met klanten hier leer je hoe je succesvol online meetings voert! Kom naar de training op
+ 01/04 om 10.00 uur
+ 03/04 om 10.00 uur
+ 09/04 om 10.00 uur

Tijd
De training duurt 1,5 uur + half uur bonus

Locatie
INGRID+ Academy Online Classroom

Tarief
Omdat we iedereen de kans willen geven om deel te nemen vragen we 99 euro excl. 21% btw.

 Nogmaals dank voor het initatief Ingrid. Het was leuk om één van de deelnemers te mogen zijn. Zoom Video Communications heeft er een fan bij dankzij jou! Ik beveel je training dan ook van harte aan!

Ruud Hamers

Forensic Investigator Risk Solutions Caribbean BV

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN? VERTEL HET ONS.

11 + 8 =

Schrijf je in

Ontvang 2x per maand een nieuwsbrief bomvol inspiratie over communicatie in je mail

Uitschrijven kan wanneer je wil.

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. Klik op het kruisje rechtsboven om lekker verder te lezen. Enjoy. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl