TRAINING LINKEDIN SAMENVATTING

Wanneer kom je naar de training LinkedIn Samenvatting?
Jij wilt een sterke INFO (voorheen: SAMENVATTING) en duidelijke kopregel die uitnodigen om jouw profiel te bezoeken én te lezen.

Waarom, met welk doel?
Je straalt uit wie jij bent, benoemd wat je in huis hebt en laat zien waarvoor mensen bij jou en je organisatie moeten zijn.

Wat levert de training jou op?
+ Je hebt een kopregel en een samenvatting die laten zien wie jij bent.
+ Opdracht- en werkgevers weten waarvoor ze jou moeten hebben.
+ Je gebruikt de juiste zoekwoorden, waardoor jouw profiel hoger in de LinkedIn zoekresultaten komt.
+ Een profiel dat lekker leesbaar is en zorgt voor een glimlach.

Je kan niet zonder
Laptop

Wanneer kan je deelnemen?
De training LinkedIn Samenvatting vindt plaats op

+ Woensdag 19 februari 2020 of
+ Dinsdag 5 mei 2020

Tijd
09.00 – 12.00 uur

Locatie
INGRID+ Academy
De Kronkels 5a
3752 LM Bunschoten

Met wie?
Je volgt de training met maximaal acht deelnemers. Alle aandacht voor jou.

Boeiende training, fijn dat je zelf ook lekker aan de slag gaat! Heel duidelijk en spontaan. Belangrijkste wat ik geleerd heb? Deel iets over jezelf in je profiel. Het is tenslotte jouw profiel. En maak je profiel zo aantrekkelijk mogelijk voor het doel dat jij voor ogen hebt. Of je nu benaderbaar voor een nieuwe baan of juiste klanten etc. Echt goede training, dankjewel!
Aswintha Verhage

Recruiter, Vakmasters

‘Ik weet niet waar ik goed in ben’

Je bent eruit. Je wilt je profileren op LinkedIn. Altijd handig om een groot netwerk te hebben. Je weet maar nooit. Maar als je ‘erop’ gaat, dan wil je er ook letterlijk ‘goed op staan’. Dan is je samenvatting onontbeerlijk.

Je bent al even opzoek naar werk, maar doet dit op de gebaande wegen. Trouw kruip je alle dagen even achter de computer op zoek naar vacatures. En op z’n minst gaan er twee sollicitatiebrieven per week de deur uit. Vandaag heb je ‘the guts’ om naar een netwerkborrel te gaan. Dat doe je om je vriendin te vergezellen, zelf ben je er eigenlijk niet zo van. Ach….kan in ieder geval geen kwaad, en je hebt in ieder geval ‘een partner in crime.’ Maar ojee, daar issie weer. De vraag van de eeuw. ‘Zit je ook op LinkedIn?’, vraagt iemand je onschuldig. Je zou ‘m het liefste willen neermeppen, want je schaamt je dood. ‘Neeeeee’, wil je schreeuwen, maar je zegt het heel bedeesd. Ondertussen denk je bij jezelf: ‘Vanavond. Vanavond ga ik het doen. Ik ga op LinkedIn.’

Wat in ‘hemelsnaam’ zet je neer?

Het is inmiddels een dag geleden dat je die lieve meneer moest vertellen dat je nog niet op LinkedIn zit. Gisteravond had een wijntje (uhm…of een paar wijntjes) een hogere urgentie. Ahum. Maar nu zit je achter je computer. Vandaag sla je de bekende websites waarop je normaal gesproken naar vacatures speurt maar een keer over. Je gaat ‘LinkedInnen.’ Een account aanmaken. Ja, dat lukt. Viel best mee. Profielfoto plaatsen. Ook gelukt. Gelukkig heb je nog een mooie foto van jezelf waarop je vol zelfvertrouwen de wereld toelacht. Vervolgens je cv neerzetten is veel werk, maar gaat ook nog wel. Het zijn vooral feiten op een goede manier ordenen en ‘neer pennen.’ Maar dan. De ‘final touch.’ Welke kop zet je neer? Hoe wil je gevonden worden? En wat in hemelsnaam zet je bij Info (je Samenvatting van voorheen)? Oftewel, hoe wil je jezelf ‘verkopen’?

Wat is jouw meerwaarde?

Oef…even samenvatten in een paar zinnen wie je, zakelijk gezien, nu eigenlijk bent en wat je kunt…dat is voor velen nog niet zo gemakkelijk. Een paar steekwoorden produceren om je zelf te omschrijven, gaat misschien nog net. Vind je het al lastig om onder woorden te brengen waar je goed in bent? Volg dan onze training ‘Ontdek je talent’. Je gaat gegarandeerd met een top vijf van jouw talenten naar huis. Voor LinkedIn moet het natuurlijk wel wat uitgebreider dan een paar steekwoorden. Alvast een paar tips: In je samenvatting maak je bijvoorbeeld kort maar krachtig duidelijk wat jouw meerwaarde is, welk probleem je kunt oplossen of hoe collega’s of klanten jou omschrijven. We hebben bij INGRID+Academy nog veel meer inspiratie voor je om jezelf op een goede manier te presenteren in je samenvatting op LinkedIn. Na een training vol ruimte om jouw vragen te stellen en te leren van andere deelnemers en de enthousiaste trainer, ga je met een (opzet voor jouw) samenvatting op huis aan. Nog meer tips? We hebben ook nog een training LinkedIn tips voor je in de aanbieding. Meld je snel aan.

Wat kunnen we voor je doen? vertel het ons.

14 + 11 =

Meld je nu aan!

Ontvang wekelijks (gratis) de INGRID+ Academy mailing.
Met mediatips, verrassende verhalen en vragen die je aan het denken zetten.
Mogen wij jou inspireren? 

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je wekelijks inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl