Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

zeven LEERGANGEN WAARMEE JIJ JEZELF ONTWIKKELT tot expert

Met een leergang verdiep je jouw kennis. Gericht op één thema. We hebben zeven leergangen voor jou ontwikkeld. Iedere leergang bestaat uit zeven trainingen én drie een-op-een coachingsgesprekken. Je krijgt een jaar de tijd om je leergang te voltooien en dan word je beloond met een certificaat. Natuurlijk kan je de leergang sneller afronden, hoe? Iedere leergang bestaat uit een aantal zorgvuldig uitgekozen trainingen. Die volg je via ons open aanbod, je boekt ze zelf in. Alle trainingen bieden we tenminste 5x per jaar aan. Afhankelijk van de door jou gekozen leergang bepalen we ook in overleg welke coach geschikt is voor jouw leervraag. Zo wordt iedere leergang maatwerk. Zin in een vrijblijvende 30-minuten intake? Bij ons in de Academy of telefonisch? Dat bepaal jij. Welkom.  

 

Welke leergang spreekt jou het meeste aan?
Hieronder lees je de inhoud van de 7 leergangen.

 

01

LEERGANG ASSERTIVITEIT

Dit ben ik. Hier sta ik voor.
Jij krijgt weleens te horen dat je nu echt eens voor je zelf moet opkomen. Niet over je heen laten lopen en weerbaarder worden. Het zijn woorden die jou niet vreemd zijn. Wil je hier serieus werk van maken? Heb je zin om echt rust te ervaren op je werk? Zonder dat je functie verandert. Werken volgens een reëele planning? Doordat jij weet hoe je de juiste prioriteiten stelt. En natuurlijk doe je aan verwachtingsmanagement bij collega’s. Wil je dit?

02

LEERGANG COMMUNICATIEF LEIDERSCHAP

Leiderschap vereist goede communicatie.

Echte leiders zijn dienende leiders. Leiders die oog hebben voor hun mensen. Wil jij zo’n leider zijn? Dan is deze leergang wat je zoekt. Jouw medewerkers voelen zich gezien. Je hebt zelf grip op je werk en je weet overtuigend je plannen te presenteren.

03

LEERGANG LOOPBAANADVIES

Ik weet wie ik ben. Wat ik kan. En wil.

Er komt zo’n moment in je leven dat je op een kruispunt staat. De reden hiervoor is divers. Je bent net op vakantie geweest, bent uitgerust en denkt ‘zo niet langer!’. Of je bent stilgezet doordat de organisatie waar je nu werkt  gaat reorganiseren. Tsja. Wat de reden ook is met deze leergang zet je een stap vooruit. In jouw carrière! Een prachtige leergang waarin je erachter komt wie je bent, wat je kunt en wat je de komende jaren wilt met jouw leven! Yes! Jij weet hoe je jezelf authentiek presenteren, zodat je carrière een boost krijgt.

04

LEERGANG PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Wees de leukste versie van jezelf.

Nu is de tijd. Je wilt je invloed vergroten. Op de momenten dat het er toe doet. Werken aan jezelf. Je wilt er staan. Meer resultaten boeken. Na deze leergang weet je hoe het voelt om ‘lekker in je vel’ te zitten. Hoe dat kan? Nee, we gaan niet een saunadagje ofzo doen. We gaan wel werken, althans jij gaat hard werken. Aan jezelf. Door de zeven trainingen te volgen die we voor je hebben samengesteld in de leergang Persoonlijke effectiviteit.

05

LEERGANG OVERTUIGEND PRESENTEREN

Ontspannen presenteren. Het kan.

‘Je wilt wel. Heus. ‘Hup, zo dat podium op.’ Dat is dus wat je doet. Nadat je deze leergang hebt gevolgd. Alleen dan zonder dat ‘hup’ want je snapt dat voorbereiding cruciaal is. Wil jij het podium op? Als je leuke zelf? Ben je klaar met die zenuwen, iedere keer als je een praatje mag doen? Zo noemen ze het vaak he? ‘Doe jij dat praatje even’. Nou. Het is echt wel even iets ingewikkelder dan dat. En het is te leren! Wil jij zonder angst en ja ik durf te beweren zelfs met plezier presenteren? Voor 1 of 100 man? Dat is wat je kan na afloop van deze leergang!

06

LEERGANG SALES

Persoonlijk. Met aandacht. Verkopen.

Je bent geen Leonardo di Caprio in de ‘Wolf of Wall Street’ en wilt het niet worden ook. Wat jij wilt is verbinding. Oprechte aandacht voor jouw klant. Dat is de manier waarop jij graag zaken doet. Maar de deal moet wel gesloten worden. Kan dat? Zonder ‘harde, rauwe, onpersoonlijke’ sales. Ja! Wil jij de verkoopcijfers laten stijgen doordat je je product of dienst verkoopt door in contact te staan met je (potentiële) klant? Welkom!

07

LEERGANG TIMEMANAGEMENT

24 uur per dag. 168 uur in een week. Jij bepaalt.

Wie is de baas over jouw tijd? Jij en ik krijgen allebei 24 uur per dag. Hoe besteed je ze? Is dat hoe je ze wilt besteden? Nee? Waarom doe je het dan zo? Daar zijn vast goede redenen voor. Met deze leergang krijg je inzicht in jouw agenda. Jouw tijd. En krijg je weer regie. Over jouw leven. En hoe jij dat inricht. Rekening houdend met alle ballen die er hoog te houden zijn!

Ik heb me altijd erg welkom gevoeld

“Vandaag was (voorlopig) mijn laatste keer bij IngridAcademy. Ik wil jullie graag allemaal complimenteren over de manier van training geven. Ik heb mij altijd erg welkom gevoeld. De aandacht die jullie geven en de rust om te luisteren is echt heel fijn! Inhoudelijk vond ik de trainingen goed. Jullie zijn up to date en introduceren relevante en nieuwe technieken, maar gebruiken ook voorbeelden van de ‘oude stempel’. Die combinatie is top! Daarnaast is Ingrid Academy heel gastvrij en werd ik altijd zo goed geholpen als ik vragen had o.i.d. Echt complimenten :).”

Joanne van Gurp, marketing medewerker, EO

Ik ervaar echt steun

“Ik heb iedere dag steun aan de trainingen die ik heb gevolgd. Dat is echt geweldig!”

Teun Meerkerk, 

In een ochtend met veel bruikbare tips naar huis

“Vorig jaar had ik een leergang en toen heb ik heel veel trainingen gevolgd. Ik vind de trainingen bij INGRID Academy leuk omdat je met heel veel verschillende mensen zit. Dus ook mensen met andere beroepen. Dat maakt dat de trainingen anders zijn dan de trainingen die ik gewend ben in de de zorg. Dat is heel leerzaam, vind ik. Ik heb er veel van geleerd. Het is fijn dat je in een ochtend al met heel veel bruikbare tips naar huis gaat.”

Marieke Kolman, Manager zorg en ondersteuning, Sherpa

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!