Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

zeven korte routes
WAARMEE JIJ JEZELF ONTWIKKELT tot
 professional.

Met de korte routes kom je snel tot je doel. In een korte route vind je drie trainingen die je alles bieden met betrekking tot dat thema. Een korte route bestaat uit drie trainingen van drie uur. De trainingen volg je live in de Academy in Bunschoten (Utrecht). Je plant ze natuurlijk zelf in, op een moment dat het jou uitkomt, je volgt ze met maximaal acht deelnemers per training. Liever zelf je eigen korte route samenstellen? Natuurlijk kan dat, kies 01 KIES®.

Via welke korte route ga jij jouw relaties sterker maken?  
01 KIES® 02 GESPREK® 03 TIJD® 04 SCHRIJF® 05 PODIUM® 06 WERK® 07 STERK®

01.
KIES®

Ik bepaal zelf waarin ik mij wil ontwikkelen
Kies zelf welke drie trainingen je wilt volgen!

Je hebt de keuze uit maar liefst 25 trainingen die elk drie uur duren en je met maximaal acht personen volgt. De trainingen volg je in de Academy in Bunschoten (Utrecht). Met KIES® bieden we je de vrijheid. Het is namelijk ook mogelijk om een training in te wisselen voor een DISC® persoonlijkheidsanalyse en/of een een-op-een gouden uurtje. Wat je ook wilt met KIES® bepaal je zelf jouw route. Natuurlijk mag je altijd even bellen voor advies: 033-7370459

02. GESPREK®

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!