Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

Janneke Hart 

“Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.” – Confucius

Hi, ik ben Janneke.

Als trainer en trainingsacteur laat ik in de INGRID+ Academy deelnemers het effect van hun communicatie ervaren. Het oefenen is bij trainingen zoals Feedback geven en Klantgericht werken (en tijdens lessen Sociale vaardigheden op het MBO die we ook verzorgen) een waardevolle toevoeging. Ik vergelijk het altijd met een laboratorium. In een lab experimenteer je. Het gaat niet om goed en fout, het gaat om het onderzoek naar het effect van jouw gedrag of communicatie met anderen. Als trainingsacteur houd ik een spiegel voor en geef tips. Zoals Confucius al zei: ‘Door zelf te ervaren – en ook succeservaringen op te doen – maak je het je – sneller eigen. Ik vind het geweldig dat ik bij INGRID+ Academy mijn achtergrond in communicatie en theater zo zinvol kan inzetten. Mensen zien groeien in een veilige en plezierige leeromgeving, dat is waar ik voor ga. Dat vind ik mooi. 

 

Wie ik nog meer ben? Ik houd van het bos, de zee, kortom: ik trek graag de natuur in en kom daar tot rust. Ik geniet van gesprekken over het leven met familie en vrienden, thuis of in het café. Op de dansvloer en tijdens mijn wekelijkse sessie rocycling kan ik mij heerlijk uitleven. Daarnaast vind ik het fijn zo nu en dan het museum of een theater- en dansvoorstellingen te bezoeken.  

KOM JE OOK EXPERIMENTEREN? 

M: janneke@ingridacademy.nl
T: 06-43022456 
Lwww.linkedin.com/in/jannekehart/

Wat kunnen we voor je doen? vertel het ons.

 

11 + 14 =

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!