Communicatietraining volgen? 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

Instagram Cursus

Ontdek
Je
Talent

Zeg je nu nog:
‘Hmmm…wat kan ik nu eigenlijk goed?’

Na deze Instagram-cursus Ontdek je talent zeg jij:
‘Hé ja, dít kan ik super goed!’

Herken jij…

+ Dat je best veel kunt, maar je niet weet waar je in uitblinkt?

+ Of je werk wel oké vindt, maar het niet echt je droombaan is.

+ Dat je voelt, nee zeker weet, dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt?

+ En het nu eens tijd wordt om daar stappen in te zetten!

"
"
"

Dit kun je verwachten

Je zelfvertrouwen krijgt een boost want jij weet wat je supergoed kan!

 

Ga in 14 dagen aan de slag met jouw talenten met deze Instagram-cursus Ontdek je talent. Ontdek waar jij goed in bent. Zonder schroom, ja zelfs met trots, spreek jij jouw talenten uit! Met inhoudsvolle, korte opdrachten, inspirerende stories, mindsethacks en veel praktische tips ontdek jij jouw talent. We starten 8 juni en de cursus duurt twee weken. 

Opzet cursus

Drie keer per week komt er een nieuwe module online. Op maandag, woensdag en vrijdag. Iedere module bestaat uit een video (IGTV), stories en een opdracht. Per module ben je zo’n 60 minuten bezig. Dit kan uitgebreider, dat ligt aan jezelf 😉 Bekijk alvast het cursusprogramma (klik erop, dan opent een pdf).

6 modules

Module 1: Energie!
Module 2: Omgeving
Module 3: Inspiratie
Module 4: Talenten
Module 5: Trots
Module 6: 100% jij!
Bonus #1: Hoe verder?
Bonus #2: Laten we proosten!

Je volgt de cursus via jouw Instagram. Super toegangelijk dus.

Bonus

Met je kaartje krijg je toegang tot ons besloten account @i.Academy_
Hier delen we binnen een doorlooptijd van 14 dagen  alle zes de modules vol stories, video’s en opdrachten met je. En we geven je graag nog iets extra’s. Bekijk hier de inhoud van de cursus.

 

Live Q&A

De cursus sluiten we af met een live Q&A van een uur. Natuurlijk kan je hiervoor vragen insturen! Die we dan tijdens de livesessie bespreken. Uiteraard kan je ook tijdens de livesessie je vraag stellen. De livesessie vindt plaats op 22 juni om 20.00 uur op het besloten account!

Looptijd 1 maand

8 juni start de cursus Ontdek je talent. In 14 dagen behandelen we alle zes de modulen. Jij hebt 30 dagen de tijd om alles te bekijken via ons besloten instagram-account. Je hoort bij de community! Hier is alle ruimte om jouw ontdekkingen te delen en reacties tijdens te plaatsen. We doen dit samen. In de community kan jij je successen met anderen delen en de support krijgt die je nodig hebt.

Zo doe je mee

Om toegelaten te worden hoef je alleen maar een kaartje te kopen. Hierna kan je direct toegang vragen tot het besloten Instagramaccount @i.Academy- 

Oh ja. Good to know:
Alle tips, video’s en opdrachten blijven een maand beschikbaar!
Zo kan je de cursus dus ook spreiden over een maand als jou dat beter uitkomt qua tijdsbesteding. 

"
"
"
Instagramcursus Ontdek je talent 3

wat de cursus jou oplevert?

Waarom het slim is jouw talenten te kennen…

+ Je krijgt er meer zelfvertrouwen van. Je weet waar je goed in bent en waar niet. (dat is ook heel handig om te weten 😉 )

+ Je maakt betere keuzes, doordat je ‘ja’ zegt tegen wat bij je past en ‘nee’ bij waar je talent niet ligt.

+ Je kan veel meer impact hebben op je omgeving, zowel tijdens de vergadering op je werk als in dat ene gesprek met je vriend.

+ Je zit veel lekkerder in je vel, helemaal als je ook vervolgstappen durft te zetten. Dan denken we aan een andere hobby, vrijwilligerswerk of misschien wel een nieuwe baan.

+ Omdat je veel meer energie hebt als je doet waar je talent ligt. De tijd vliegt om, je geniet van wat je doet!

‘Align your personality

with your

purpose,

and no one can

touch you’

In een prachtig interview vertelt Oprah Winfrey hoe zij tot haar doel kwam. Ze legt uit waarom je naar jouw unieke talent moet zoeken. Eerst zoeken naar jouw doel, ook al is dat soms anders dan de verwachting van anderen of jezelf…

Je kunt eventueel de ondertiteling (Engels) aanzetten. Kijk je mee?

 WIE ZIT er achter de INSTAGRAMcursus ‘Ontdek je talent‘?

Ik ben Ingrid Nagel. Ik leer altijd. Ik doe niets liever dan vol enthousiasme mijn kennis met jou delen! Dat doe ik onder meer al 10 jaar lang met INGRID+ Academy. Nu is het tijd voor de Instagram-Cursus `Ontdek je talent’. Ik zie er onwijs naar uit om samen met jou jouw talenten tevoorschijn te toveren! Nou ja, niet echt toveren want je gaat er zelf hard naar op zoek. En boven water krijgen gaan we ze, beloofd!  Doe je mee? 

IN DEZE CURSUS

1. Behandel ik alles waar jij mee te maken krijgt als je op zoek gaat naar je talent: van het structuren van al die gedachten, kiezen uit al die mogelijkheden en dat met praktische oefeningen die je zo groot of klein kunt maken als je zelf wilt.

2. Deel ik mijn eigen inzichten en verhalen die ik de afgelopen 10 jaar heb gekregen en verzameld, zodat jij geïnspireerd en stap voor stap je talent ontdekt.

3. Leer je om eerlijk naar jezelf te kijken. Wie ben ik en wat kan ik? Los van wat anderen vinden of verwachten ‘zij kan dat niet’ of ‘hij is daarvoor niet in de wieg gelegd’. What if they are wrong?

4. Creëer je een persoonlijk talentenprofiel. Dit ben jij! Gewoon jij! Helemaal, getalenteerde, mooie jij!

CURSUS

In de cursusweken ben ik de hele week met je samen bezig: om 10 uur komen modules online, en kun je ze zien. Deze cursus kun je helemaal in je eigen tijd volgen: je bent in totaal met de video-modules, de opdrachten en de Q&A ongeveer 8,5 uur bezig

59 EURO (INCL. 21% BTW)

Je kunt betalen via iDeal. De factuur krijg je erbij. De cursus vindt volledig plaats via ons besloten account op Instagram. Via stories, IGTV en de opdrachten in de feed. Ook krijg je per mail nog twee hele gave opdrachten… In de community is er alle ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen! Kaartje binnen? Ga naar je Insta, zoek @i.Academy_ en kies volgen. Tot snel!

8 JUNI START

6 Video-modules (IGTV)
Tips & Tricks (via stories)
Opdrachten (via de feed)
Community op Instagram
Bonus #1: Hoe verder?
Bonus #2: Laten we proosten!
8 juni starten we.
Heb jij jouw kaartje al?

 

Meest gestelde vragen

Als je nog vragen hebt, mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Of misschien vind je hieronder al een antwoord op jouw vraag.

Wanneer start de Instagramcursus Ontdek je talent?
De training start op maandag 8 juni en duurt twee weken. De training blijft een maand online staan. 

Wat als ik geen instagram-account heb?
Geen probleem. 1 week voordat we van start gaan sturen we je een email waarin we je uitleggen hoe je een account aanmaakt en toegang krijgt tot de besloten community. Natuurlijk geven we je ook een rondleiding hoe alles werkt.

Hoelang duurt de cursus?
De cursus duurt 14 dagen. En bestaat uit zes modules. Per module is je tijdsbesteding tenminste een uur. Tijdens de cursus ontvang je iedere maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe video, opdracht en challenge in je eigen instagramfeed.

Hoelang heb ik toegang tot alle informatie?
Na afloop van de cursus heb je nog twee weken toegang tot alle video’s, IGTV’s, stories, de feed en de opdrachten. Doe je mee? Echt leuk als je ook meedoet!

“Ik wil jullie graag via deze weg  complimenteren over de manier van training geven. De aandacht die jullie geven en de rust om te luisteren is echt heel fijn! Inhoudelijk vond ik de trainingen goed. Jullie zijn up to date en introduceren relevante en nieuwe technieken, maar gebruiken ook voorbeelden van de ‘oude stempel’. Die combinatie is top! Daarnaast  werd ik altijd zo goed geholpen als ik vragen had o.i.d. Echt complimenten 🙂

Joanne van Gurp

Marketeer, Evangelische Omroep

“Ik vond het echt een hele inspirerende training. Ook best confronterend, ben wel goed achter mijn talenten gekomen! En daar kan en ga ik zeker verder mee.” 

Marieke Kolman

Teammanager Zorg, Sherpa

Ontvang gratis onze tips om persoonlijk te groeien! Wij delen onze tips rondom communicatie, presentatie en schrijven graag met je. 1x per twee weken eenmailing die je graag opent. Ontvangen?

 

 

Bedankt voor je aanmelding! Mijn eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox.