Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

Ingrid Nagel

“People forget what you said, people forget what you did but people will never forget how you made them feel!”- Maya Angelou

Hey jij, ik ben Ingrid.

Persoonlijke missie: zie de mens. Groei gaat gepaard met triple A. Oftewel: 3 x aandacht. Ik ben er in mijn werk als presentatiecoach, speechschrijver, trainer en spreker door de jaren heen van overtuigd geraakt dat als je je mensen ontwikkelt, je daarmee je organisatie ontwikkelt en vervolgens je doelen bereikt. Als het goed gaat met je mensen, merk je dat in de kwaliteit van je dienstverlening, en volgen vanzelfsprekendheid de resultaten! Het werkt alleen in die volgorde. Deze overtuiging heeft mij doen besluiten de INGRID+ Academy op te zetten. De plek waar mensen groeien in professionaliteit door persoonlijke aandacht. Je kunt een kei zijn in functionele- en vakinhoudelijke vaardigheden maar hoe zit het met je communicatieve vaardigheden? Dat maakt het verschil.

 

Waar ik nog meer van geniet? Mensen die ervoor kiezen om te blijven leren! Die bereid zijn te reflecteren en hun communicatieve vaardigheden sterker te maken! Verder ben ik christen. Met overtuiging zet ik me in voor mens & maatschappij! Reizen, goede wijn en fijn eten maken het leven meer dan goed.

HOE KAN IK JE HELPEN?

M: ingrid@ingridacademy.nl 
T: 06-27011441 
Lwww.linkedin.com/in/ingridnagel.
I:@ik.ingridnagel | @ingridacademy

Wat kunnen we voor je doen? vertel het ons.

 

13 + 4 =

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!