Maak relaties sterker met onze impactvolle trainingen 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

COVID19 UPDATE (14 maart 2020)
Na het lezen van dit artikel kunnen wij niet anders dan onze verantwoordelijkheid nemen en hebben we besloten om ook de trainingen in de Academy fysiek niet door te laten gaan. Gelukkig is het 2020 en kunnen we veel! Een aantal van onze 25 trainingen gaan wij online aanbieden (live met de trainer en de deelnemers) en dat gaan we met plezier doen! Had jij jezelf ingeschreven voor een van de trainingen die plaatsvinden tussen nu en 1 april dan krijg je maandag een persoonlijke email met tekst en uitleg!

Dankjewel voor je begrip.
Samen vertragen we de verspreiding van het Coronavirus!

 

COVID19 UPDATE (12 maart 2020)
Wij volgen de actuele richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat trainingen in de INGRID+ Academy (max. 8 deelnemers) gewoon doorgaan.

MAATREGELEN
1. We geven geen handen meer. De Wuhan shuffle doen we daarentegen graag als welkom (leuke warming up).

2. We willen deelnemers nadrukkelijk verzoeken om de training (kosteloos) op een ander moment te volgen wanneer zij klachten ervaren! Ook lichte klachten zoals (neus)verkoudheid en keelpijn zijn een geldige reden om de training op een later moment te volgen.

3. Zie je het niet zitten om te komen vanwege het Coronavirus? Ook al heb je zelf geen klachten: ook dan mag je kosteloos je training verplaatsen!

Vragen? Opmerkingen? Mail ons gerust via hallo@ingridacademy.nl.

Alle organisaties die komende twee weken een masterclass of incompanytraining hadden geboekt krijgen persoonlijk bericht.

NIEUWS – Vandaag zijn we, in navolging op het dringend advies van onze premier Mark Rutte ‘himself’, maar gestopt met de bezoekers van onze Academy de hand te schudden. Rutte gaf er zelf al hilarisch blijk van tijdens de persconferentie: het is nog erg wennen en het voelt wat ongemakkelijk.

Natuurlijk schudden we je graag de hand, net zoals dat we heel graag zolang mogelijk als het kan onze trainingen blijven geven. Voor een beetje gesnotter zijn wij niet bang. Toch willen ook wíj natuurlijk onze verantwoordelijkheid nemen. De kwetsbaren van onze samenleving moeten worden beschermd tegen het nieuwe Corona virus (Covid 19) dat toch echt dodelijk kan zijn. Dus houden wij nauwlettend de berichtgeving van het RIVM in de gaten en volgen de uitgezette richtlijnen op.

Papieren zakdoekjes

Heb je training bij ons en milde verkoudheidsklachten? Dan willen wij vragen om je handen regelmatig te wassen (wij hebben ook zeep;-)), te hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog, papieren zakdoekjes te gebruiken en ‘last but not least’, we schudden dus maar even geen handen.

MIS NOOIT MEER EEN TIP
2X PER MAAND IN JE INBOX
TIPS OVER COMMUNICATIE, MUST SEE TED TALKS EN MEER...

Bedankt voor je aanmelding! Mijn eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox.