Just say hello

Of je nu meer informatie wilt over de masterclass, een adviesgesprek over welk membership het beste bij jou of bij jouw organisatie past of dat je gewoon even iets wilt vertellen.
Just say hello. We’re waiting for you!

We zien uit naar je bericht!

2 + 11 =

Info

INGRID+ Academy
De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten
033-7370459, hallo@ingridacademy.nl
Kvk-nummer: 57483302 
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Frequently Asked Questions

Waar parkeer ik?

Je volgt de training in de INGRID+ Academy. Het exacte adres is De Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Parkeren doe je kosteloos voor de deur of op sportpark De Vinken. Dit sportpark bevindt zich recht tegenover de Academy en biedt 150 gratis parkeerplaatsen. 

Wat is het slimste OV-advies?

De exacte locatie van de INGRID+ Academy is de Kronkels 5a, 3752 LM Bunschoten. Kom je met het ov? Dan kies je lijn 76 vanaf station Amersfoort, de bus stopt op 100 mtr loopafstand. Er rijdt ook een bus vanaf station Baarn. Bereken mijn reis met het ov.

Waar kan ik lunchen na afloop van de training?

Direct naast de Academy vind je een BP met een prima broodjeszaak. Heb je iets meer tijd? Ga dan het gezellige centrum van Spakenburg in (7 autominuten vanaf de academy), ga naar 033 of eet een visje bij ’t Pleinhuisje en maak een lunchwandeling rond de authentieke haven. Leuk hoor!

Ingrid Academy

Ingrid Academy

Meld je nu aan!

Ontvang wekelijks (gratis) de INGRID+ Academy mailing.
Met mediatips, verrassende verhalen en vragen die je aan het denken zetten.
Mogen wij jou inspireren? 

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je wekelijks inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl