Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

Kun jij wel een opfriscursus Nederlands gebruiken?

BLOG – Is het nu ‘Ik besef me dat ik fout zat’ of ‘Ik besef dat ik fout zat’? Werkwoorden als beseffen levert menigeen nogal eens hoofdbrekens op. In dit artikel van De Speld geeft het werkwoord beseffen er zelf maar een draai aan. En dat voelt als een hele opluchting. ‘Ik ben dan officieel misschien niet wederkerend, maar ik voel me wel zo. Snap je?’

Niet saai; beloofd
Wil jij, ondanks tegengesputter van het werkwoord zelf, voor eens en voor altijd weten hoe je het wèl hoort te gebruiken? 😉 Krijg tips en trucs in onze Opfriscursus  Nederlands. Want natuurlijk hebben we het ooit allemaal geleerd…je weet wel; het ex-kofschip, fokschaap, samenstellingen, incongruente zinnen, verwijsnaamwoorden en ja…wederkerende werkwoorden, etcetera. Maar…hoe zat het ook alweer? Wij dagen je uit. Investeer drie uur van je kostbare tijd in een 100% NIET SAAIE opfriscursus Nederlands en wij beloven je dat je complimenten krijgt over je perfecte Nederlands. Echt!

Tot inkeer
Ik besef dat ik nog geen antwoord heb gegeven op de vraag in de allereerste zin. Oh…daar is je antwoord al :-D. Om het allemaal een beetje duidelijk te houden hopen we maar dat het dwarse werkwoord in een volgend artikel van De Speld tot inkeer zal komen en zegt: ‘Ik besef dat ik fout zat’…

Waarom is het eigenlijk belangrijk om de Nederlandse taal op de juiste manier te gebruiken? Lees het hier.

blog opfriscursus nederlands

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!