HOE HET WERKT
Kies een passend membership. H
eb jij (of heeft jouw organisatie) een membership? Top.

ZO SCHRIJF JIJ JE IN VOOR EEN TRAINING

1.Kies je training
Kies je datum en stem (eventueel) af met je leidinggevende. 

2. Maak een account aan bij Pay n Plan (dit kan via de app Pay n Plan of via deze website)
Download de app Pay n Plan op je mobiel, maak een account aan en vul deze zo volledig mogelijk in. Kies ‘account aanmaken’. De rest spreekt voor zich. Als je geen zin hebt om een app te installeren op je mobiel dan kan je er ook voor kiezen om online een account aan te maken. Een account aanmaken moet je altijd even doen anders kan je jouw plek in de training niet reserveren. Vul a.u.b. zo volledig mogelijk je account aan. Bedankt. Benieuwd naar de app? Bekijk de heldere instructiefilmpjes hieronder. Kom je er niet uit? Bel de Academy: 033-7370459.

3. Schrijf je in voor jouw training. Hoe?
3.1 Gebruik je de app Pay n Plan? Ga naar de agenda. Geen app: ga naar de online agenda
3.2 Kies je training
3.3 Klik op ‘inschrijven op afspraak’

Belangrijk
Je ontvangt geen bevestiging van je inschrijving. Noteer zelf de datum in jouw agenda. De training gaat altijd door! Onze tijd is voor jou gereserveerd. Als je in de agenda in de app op ‘afspraken’ klikt zie je al jouw geplande afspraken in een overzicht. Vanaf 8.50 uur staat de koffie, thee voor je klaar en ben je van harte welkom om de training van jouw keuze te volgen. We zien ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Train. Ontwikkel. Groei.

WERKT HET NIET
Werkt je smartphone, tablet of laptop niet mee? Loopt die vast? Of loop je ergens tegenaan waardoor het jou (zul je altijd zien) niet lukt om een account aan te maken bij Pay n Plan of lukt het niet om die app te installeren? Nee, je bent niet klungelig of onhandig met techniek. Echt niet. Dat ligt 100% aan het internet of de app of jouw geduld (grapje).
In ieder geval: bel, mail of bericht ons! We helpen je.

4 + 10 =

WELKOM

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. Klik op het kruisje rechtsboven om lekker verder te lezen. Enjoy. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl