Welkom in de Academy: De Kronkels 5a, 3751 LM Bunschoten, UTRECHT 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

AGENDA

De INGRID+ Academy is weer open! Natuurlijk volgens de #rivmrichtlijnen. De eikenhouten tafel hebben we tijdelijk vervangen door losse tafels met 1,5 meter afstand. Lees er alles over in ons protocol. Per training vind je alle data. We bieden je iedere training tenminste 5x per jaar aan klassikaal aan. Met 7 andere deelnemers volg je de training van jouw keuze. Jouw plek in één van de 25 trainingen boek je eenvoudig online. 

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan alleen met een account. Deze maak je eenvoudig, snel en simpel hier aan. Heb je een pay n plan account? Top!
Kies in de agenda (hierboven) of in de app Pay n Plan de training waar jij graag aan wilt deelnemen. Kies ‘inschrijven op afspraak’ en je bent erbij. Is je iets niet duidelijk? Natuurijk mag je ons altijd bellen of mailen!

NOTEER DE AFSPRAAK IN JE AGENDA

Noteer de afspraak in je eigen agenda. Je krijgt geen herinnering of bevestiging van je inschrijving. De training gaat ALTIJD door.
Wij kiezen er bewust voor om ook de minder populaire trainingen geregeld aan te bieden. Je zult immers maar net met het thema aan het stoeien zijn. Dan kan het voorkomen dat je de enige bent bij een training. Dan zetten we het om in een een-op-een coaching vol persoonlijke aandacht of je krijgt de mogelijkheid je in te schrijven voor de volgende training over dat thema.
In overleg met je trainer kan je bepalen wat het beste bij jou past.

Wil je checken of je echt bent ingeschreven?
Ga dan in de app naar Agenda, dan zie je rechtsonder ‘Afspraken’.
Hier staat een overzicht per maand van de trainingen waar jij jezelf voor hebt ingeschreven. Bekijk ook de filmpjes.

Kom je er niet uit? Bel of e-mail ons even. We helpen je graag verder.

Voordat je verder leest...

Ontvang net als 1.007 andere professionals elke week de INGRID+ Academy nieuwsbrief met inspirerende verhalen, must-see TEDtalks en originele tips waardoor jouw relaties sterker worden. Geen zorgen, het is gratis en het kost je slechts een paar seconden. 

Bedankt voor je aanmelding! Onze eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox. Yihaa!