AGENDA

Jouw plek in één van de 25 trainingen boek je eenvoudig online.
Schrijf je nu eenvoudig in.

1. Met je membership kies jij zelf welke training(en) je volgt. Kies welk membership het beste bij jou past!
2. Je hebt een Pay ’n Plan account nodig. Kies account aanmakenGratis en simpel.
3. Kies in de agenda (hierboven of in de app) de training waar je graag aan wilt deelnemen. Kies ‘inschrijven op afspraak’ en je bent erbij.

AGENDA

Noteer de afspraak in je eigen agenda. Je krijgt geen herinnering of bevestiging van je inschrijving. De training gaat ALTIJD door of je nou de enige aanmelding bent of met z’n achten. Wij kiezen er bewust voor om ook de minder populaire trainingen geregeld aan te bieden. Je zult immers maar net met het thema aan het stoeien zijn. Dan kan het voorkomen dat je de enige bent bij een training. Dan zetten we het om in een Gouden Uurtje vol persoonlijke aandacht of je krijgt de mogelijkheid je in te schrijven voor de volgende training over dat thema. In overleg met je trainer kan je bepalen wat het beste bij jou past.

Wil je checken of je echt bent ingeschreven? Ga dan in de app naar Agenda, dan zie je linksonder ‘Afspraken’. Hier staat een overzicht per maand van de trainingen waar jij jezelf voor hebt ingeschreven.

Kom je er niet uit? Bel of e-mail ons even. We helpen je graag verder.

SCHRIJF JE IN

WELKOM

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Gefeliciteerd. Het is gelukt! Jouw naam en e-mailadres staan op de mailinglist. Vanaf nu ontvang je inspiratie in jouw mailbox waarmee jij jouw relaties sterker maakt. Want daar gaat het om. Relaties sterker maken. Klik op het kruisje rechtsboven om lekker verder te lezen. Enjoy. #maakrelatiessterker ingridacademy.nl