Communicatietraining volgen? 033 7370459 hallo@ingridacademy.nl

UPDATE -> -> Helaas zien ook wij ons genoodzaakt om de prachtige dag i-DAY20 met als thema ‘Move On – laat je zien’ te verplaatsen.
Wat dat betreft sluit het thema van die dag perfect aan, want door gaan we, toch?

Op ingridacademy.nl/moveon vind je alle informatie over deze geweldige dag waarin jij nog steeds voorop staat!
De locatie is nog onbekend. Dit zal regio Midden Nederland zijn. We zoeken nog een inspirerende plek waar de onderdelen van deze dag echt tot hun recht komen.
 
Het goede nieuws is dat Thijs Lindhout de datum met rood omcirkeld heeft in zijn agenda en die middag echt voor jullie alles uit de kast gaat halen om er een ongelooflijk leuk en inspirerende dag van te maken! Met ons team zijn wij laatst live naar zijn 100% inspiratieshow geweest , dus wij weten zeker: 9 oktober 2020 wordt echt een heel fijn feestje! Met of zonder 1,5 meter afstand. Naast keynotespeaker Thijs Lindhout hebben we nog drie fantastische mini-seminars op het programma staan voor je!
 
Heel graag: tot 9 oktober!

……………

27-03-2020 Wij hebben Thijs Lindhout gestrikt voor ons event Move on op 2 juli 2020. Wil jij deze populaire inspirator horen en zien van heel dichtbij? Kom dan ook! 

We horen het zo vaak in de trainingen van INGRID+ Academy: ‘Wat is het leuk andere professionals te ontmoeten. Met hen te te sparren, te experimenteren en samen te leren.’ Nu bieden we jou de ideale gelegenheid: Kom naar ons Special Event, Move on en laat je inspireren.

Het thema van de middag is ‘Laat je zien.’ Wil jij je ook (meer) laten zien? Bijvoorbeeld in je houding, je kleding; kortom je presentatie? Of moet je er gewoon letterlijk eens uit (bijvoorbeeld samen met je collega’s)? Kom dan! Het wordt een ijzersterk begin van de zomerperiode. En…we zijn TROTS te kunnen melden dat we ‘the one and only’, populairste spreker van Nederland, Thijs Lindhout hebben kunnen strikken voor jou. Met zijn inspiratieshows over GELUK EN SUCCES weet hij zijn publiek te beroeren. Uiteraard kunnen jij en je collega’s ook zelf aan de slag tijdens mooie seminars. En natuurlijk is het verder gewoon enorm genieten van elkaar, van de mooie omgeving, hopelijk van stralend weer en een goed glas wijn! Tijd om jezelf te laten zien. Ben je erbij?

Ontvang gratis onze tips om persoonlijk te groeien! Wij delen onze tips rondom communicatie, presentatie en schrijven graag met je. 1x per twee weken eenmailing die je graag opent. Ontvangen?

 

 

Bedankt voor je aanmelding! Mijn eerste tips verschijnen binnenkort in je inbox.